De boenkampioen

De Boenkampioen is gespecialiseerd in de reiniging van diverse vloeren en het antislip maken van betegelde vloeren. Met onze unieke TitaniumGrip formule maken wij uw betegelde vloer antislip. Mogelijk is uw badkuip of douchebak gevaarlijk glad tijdens het douchen? Onze unieke SaniGrip formule verminderd het risico op valpartijen onder de douche. Voorkom onnodige valpartijen op een te gladde vloer en neem vandaag nog contact op met De Boenkampioen voor een vrijblijvende offerte op maat.

IMG_4488.jpg
 

Titaniumgrip, de beste antislip oplossing voor tegels.

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen per jaar in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid en schoonmaakwerkzaamheden zijn een belangrijke oorzaak van deze ongelukken. Vloeren die verkocht worden als antislip zijn vaak niet veilig in vochtige of natte weersomstandigheden, de conditie waarin 95% van de valpartijen plaatsvindt.

De unieke werkwijze van De Boenkampioen en de Titaniumgrip zorgt voor een verminderd risico op valpartijen, heeft een snelle werking en een duurzaam resultaat met betrekking tot de stroefheid. Ons product is geheel onzichtbaar, is kwalitatief hoogwaardig, interessant geprijsd en werkt op vrijwel iedere tegel. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Het product dat wij gebruiken is slechts in enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Ons unieke product is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen en/of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën.


 

Sanigrip, voorkomt onnodige valpartijen onder de douche.

Voor het antislip maken van uw douchebak of badkuip maken wij gebruik van Sanigrip. Dit is een transparante twee componenten polyurethaan watergedragen coating. Hierdoor hecht dit antislipproduct uitstekend op alle typen douchebakken en badkuipen. Het voordeel van dit product is dat de coating haast onzichtbaar is maar wel duidelijk voelbaar. Uw badkamer ondervindt dus geen zichtbare metamorfose. Een veel voorkomt alternatief is de welbekende douchemat met zuignappen. Uw douchemat is duidelijk zichtbaar en na verloop van tijd is de douchemat enorm smerig en zit deze vol bacteriën die zich tussen de zuignappen nestelen. Onze Sanigrip formule is enorm makkelijk te onderhouden en omdat de coating zich direct aan de douchebak en/of badkuip hecht krijgen bacteriën geen kans om onder de coating te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Sanigrip ? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier en wij proberen binnen 48 uur contact met u op te nemen voor een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe werkt de Titaniumgrip?

Na aanbrengen van de Titanium-moleculen hechten deze zich aan het oppervlak van de tegel en zorgen voor een duurzame laag, die naast een antislipwerking ook bescherming biedt aan de tegel zelf. De behandeling tast het originele aspect van de tegel niet aan en daardoor is het resultaat niet zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar. De Titaniumgrip is uitermate geschikt voor keramische tegels.

De Boenkampioen kan overal waar natte en gladde vloeren een risico vormen voor zowel gasten, bezoekers en/of personeel dit product toepassen.

IMG_0005.JPG

Hoe werkt de Sanigrip?

De Boenkampioen voorkomt graag onnodige valpartijen onder de douche. Vervang nu uw douchemat in onze unieke SaniGrip en u ziet niet eens dat uw douchebak of badkuip antislip is maar u voelt het wel.

De antislip-specialist van De Boenkampioen zal tijdens de applicatie van de Sanigrip als eerst uw douchebak of badkuip reinigen en ontvetten. Hierna mag u bepalen hoe u uw coating in de douchebak of badkuip aangebracht wilt hebben. Kiest u voor verticale strepen, horizontale strepen of heeft u liever een geheel plateau waarop u plaatst kunt nemen onder de douche. Na het uitspreken van uw wensen gaat de specialist verder in het aanbrengen van afplaktape in de door u gekozen manier.

Na uw douchebak of badkuip afgeplakt te hebben brengen wij de coating aan. Deze heeft maximaal 24 uur nodig om te drogen. U kunt dus even geen gebruik maken van de behandelde douchebak en/of badkuip. Na applicatie van de Sanigrip kunt u veilig onder de douche stappen zonder het risico te lopen op valpartijen door gladheid.

DeBoenKampioen.jpg
 

Geïnteresseerd?

Heeft u last van een gladde vloer en bent u benieuwd wat De Boenkampioen voor u kan doen. Maak nu vrijblijvend een afspraak met De Boenkampioen.

Vraag nu een demonstratie en/of offerte aan via: schoon@deboenkampioen.nl, of vul het contact formulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u enkele vragen hebben of wilt u een persoonlijk advies omtrent een reiniging of een oplossing voor uw gladde vloer kunt u ons altijd bereiken op onderstaande telefoonnummers.

Rick Stuij van den Herik is te bereiken op: +316 52 30 86 75

Marciano Simonis is te bereiken op: +316 53 77 64 48.

 

Vraag hier vrijblijvend een offerte of demonstratie aan!

Vul hier ons contactformulier in en wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

IMG_4488.jpg


 
 

Graag uw tegelvloer een grondig laten reinigen? Onze unieke Borstelmachine maakt het mogelijk!

Onze unieke borstelmachine met zuigfunctie zorgt ervoor dat uw ondergrond direct droog is na de reiniging. Zo voorkomt u een gevaarlijke natte ondergrond en hoeft u tijdelijk geen oppervlaktes af te zetten. Onze borsteltechniek reinigt uw ondergrond op een duurzame en milieuvriendelijke manier met een laag waterverbruik van 1 liter water per 400 m2. De borsteltechniek combineert flexibiliteit en nauwkeurigheid van een mop met kracht en snelheid van een schrob-zuigmachine. Uw vloer is na de reiniging 90% schoner ten opzichten van andere reinigingsmethode.

Benieuwd naar het resultaat van een reiniging door De Boenkampioen? Vraag nu vrijblijvend een demonstratie op locatie aan en zie met eigen ogen het resultaat van een reiniging door De Boenkampioen.

 

Contactformulier:

Demonstratie