De boenkampioen BV

De Boenkampioen is gespecialiseerd in het antislip maken van betegelde vloeren en in de reiniging van diverse vloeren. Wij maken bij het antislip maken van uw vloer gebruik van een unieke antislip-formule die geheel onzichtbaar is. Verder heeft de antislip-formule een snelle werking, is deze binnen een uur beloopbaar en milieuvriendelijk. De unieke antislip-formule verminderd het risico op valpartijen in een natte en gladde omgeving. Voorkom onnodige valpartijen op een te gladde vloer en neem vandaag nog contact op met De Boenkampioen voor een vrijblijvende demonstratie op locatie en een offerte op maat. Onze diverse antislip-oplossingen zijn uitermate geschikt voor betegelde vloeren, trappen, douchebakken en badkuipen.

IMG_0005.JPG
IMG_4488.jpg

In de video ziet u de werkwijze van De Boenkampioen BV in samenwerking met Storax BV.

Last van een gladde vloer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Graag komen wij met u in contact.

Titaniumgrip, de beste antislip oplossing voor tegels.

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen per jaar in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid en schoonmaakwerkzaamheden zijn een belangrijke oorzaak van deze ongelukken. Vloeren die verkocht worden als antislip zijn vaak niet veilig in vochtige of natte weersomstandigheden, de conditie waarin 95% van de valpartijen plaatsvindt.

De unieke werkwijze van De Boenkampioen en de unieke antislip-formule zorgt voor een verminderd risico op valpartijen, heeft een snelle werking en een duurzaam resultaat met betrekking tot de stroefheid. Ons product is geheel onzichtbaar, is kwalitatief hoogwaardig, interessant geprijsd en werkt op vrijwel iedere tegel. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

De antislip formule die wij gebruiken is na enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Ons unieke product is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen en/of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën.

Hoe werkt de Titaniumgrip?

Na aanbrengen van de Titanium-moleculen hechten deze zich aan het oppervlak van de tegel en zorgen voor een duurzame laag, die naast een antislipwerking ook bescherming biedt aan de tegel zelf. De behandeling tast het originele aspect van de tegel niet aan en daardoor is het resultaat niet zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar. De Titaniumgrip is uitermate geschikt voor keramische tegels.

De Boenkampioen kan overal waar natte en gladde vloeren een risico vormen voor zowel gasten, bezoekers en/of personeel dit product toepassen.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de antislip-behandeling. Gisteren gebeld en binnen twee dagen geholpen.

Mevr. Montijn

Graag uw tegelvloer een keer grondig laten reinigen? Onze unieke Borstelmachine maakt het mogelijk!

Onze unieke borstelmachine met zuigfunctie zorgt ervoor dat uw ondergrond direct droog is na de reiniging. Zo voorkomt u een gevaarlijke natte ondergrond en hoeft u tijdelijk geen oppervlaktes af te zetten. Onze borsteltechniek reinigt uw ondergrond op een duurzame en milieuvriendelijke manier met een laag waterverbruik van 1 liter water per 400 m2. De borsteltechniek combineert flexibiliteit en nauwkeurigheid van een mop met kracht en snelheid van een schrob-zuigmachine. Uw vloer is na de reiniging 90% schoner ten opzichten van andere reinigingsmethode.

Wij reinigen met onze unieke borstelmachine onder andere spa en wellness resorts, hotellobby’s, zwembaden, winkelcentra en aankomsthallen op vliegvelden.

Benieuwd naar het resultaat van een reiniging door De Boenkampioen? Vraag nu vrijblijvend een demonstratie op locatie aan en zie met eigen ogen het resultaat van een reiniging door De Boenkampioen.

 

Geïnteresseerd?

Heeft u last van een gladde vloer en bent u benieuwd wat De Boenkampioen voor u kan doen. Maak nu vrijblijvend een afspraak met De Boenkampioen.

Vraag nu een demonstratie en/of offerte aan via: schoon@deboenkampioen.nl, of vul het contact formulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in onze antislip oplossingen en nog enkele vragen hebben of wilt u een persoonlijk advies omtrent een reiniging of een oplossing voor uw gladde vloer kunt u ons altijd bereiken op :

06-53776448 of via onderstaand contactformulier.

Sanigrip, voorkomt onnodige valpartijen onder de douche.

Voor het antislip maken van uw douchebak of badkuip maken wij gebruik van Sanigrip. Dit is een transparante twee componenten polyurethaan watergedragen coating. Hierdoor hecht dit antislipproduct uitstekend op alle typen douchebakken en badkuipen. Het voordeel van dit product is dat de coating haast onzichtbaar is maar wel duidelijk voelbaar. Uw badkamer ondervindt dus geen zichtbare metamorfose. Een veel voorkomt alternatief is de welbekende douchemat met zuignappen. Uw douchemat is duidelijk zichtbaar en na verloop van tijd is de douchemat enorm smerig en zit deze vol bacteriën die zich tussen de zuignappen nestelen. Onze Sanigrip formule is enorm makkelijk te onderhouden en omdat de coating zich direct aan de douchebak en/of badkuip hecht krijgen bacteriën geen kans om onder de coating te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Sanigrip ? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen voor een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe werkt de Sanigrip?

De Boenkampioen voorkomt graag onnodige valpartijen onder de douche. Vervang nu uw douchemat in onze unieke SaniGrip-formule en voorkom onnodige valpartijen onder uw douche of in uw badkuip.

De antislip-specialist van De Boenkampioen zal tijdens de applicatie van de Sanigrip als eerst uw douchebak of badkuip volledig reinigen en ontvetten. Hierna brengen wij in overleg met u de coating in de douchebak of badkuip aan. Kiest u voor verticale strepen, horizontale strepen of heeft u liever een geheel plateau waarop u plaatst kunt nemen onder de douche. Na het uitspreken van uw wensen gaat de specialist verder in het aanbrengen van deze transparante coating.

Na uw douchebak of badkuip te hebben behandeld met Sani-Grip, heeft deze maximaal 24 uur nodig om te drogen. U kunt dus even geen gebruik maken van de behandelde douchebak en/of badkuip. Na applicatie van de Sanigrip kunt u veilig onder de douche of in bad stappen zonder het risico te lopen op valpartijen door gladheid.

 
Voorkant FLYER BK.jpg


IMG_0005.JPG
Antislip


Contactformulier:

Demonstratie